Altex are misiunea de a face tehnologia disponibila tuturor clientilor la nivel national, facilitand astfel disponibilitatea serviciilor si produselor care le vor satisface cel mai bine nevoile. Conceptul omnichannel aduce confortul si usurinta in procesul de informare, luare a deciziei, interactiune cu produsul, cumparare si apoi utilizare.

Ne mandrim ca suntem una dintre cele mai importante companii private romanesti si liderul pietei de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, cu o cifra de afaceri de circa 720 de milioane de euro si un profit net de peste 10 milioane de euro in 2018.

Reteaua noastra nationala de magazine (peste 100 de magazine Altex) se afla in continua expansiune, la fel si gamele de produse pe care le comercializam, la cele mai avantajoase preturi. Cei peste 4.000 de angajati din magazine, de la sediul central din Voluntari si in depozitele de marfa incearca in fiecare zi sa ofere cele mai bune experiente de interactiune cu brandul nostru.

Doar asa putem oferi „cel mai mic pret din Romania” si promite “de 2 x diferenta, daca gasesti in alta parte mai ieftin”.
Telefon
021 9196

Afișare link în director