Untold Festival este cel mai mare festival de muzică din România și se desfășoară în fiecare an pe Cluj Arena, în orașul Cluj Napoca.


În 2015, Untold a atras atenția printr-o campanie de promovare a evenimentului numită „Pay with Blood”, în care donatorii de sânge primeau bilete gratuite la festival. Astfel, în luna iulie 2015, cei care donau sânge la caravana mobilă din Parcul Herăstrău București sau la Centrul de Transfuzie Sangvină din Cluj-Napoca, primeau pe loc bilete la festival. Inițiativa a fost remarcată internațional deoarece asocierea dintre Transilvania, Vlad Țepeș, vampiri și donarea de sânge a fost o decizie de marketing strălucită.


Tot în 2015, Untold a câștigat premiul „Best Major European Festival”.

Telefon

Afișare link în director

Scoala de soferi amatori si profesionisti din Vaslui AutoIchim ofera de peste 10 ani cele mai bune preturi pentru cursurile de la categoriile B, C, CE, D. Clientii nostri beneficiaza de instructori auto autorizati ce ii vor indruma catre obtinerea permisului de conducere cu mult calm si profesionalism.


Parcul auto al scolii noastre de soferi este format din cele mai regasite marci auto din traficul national si international.

Telefon
0740342171

Afișare link în director

Sulina deține statutul de unic oraș al țării noastre, cu funcție de port atât la Dunăre cât și la Marea Neagră și reprezintă una din porțile estice de intrare în România.


La Sulina, navigatorii sosiți de pe alte meridiane ale lumii, în drumul lor spre diferite alte porturi dunărene, primesc un prim salut prin intermediul undelor radio. În raport de direcția în care navigăm, Sulina este când ultimul, când primul oraș străbătut de Dunăre.


Indiferent cum este considerat, orașul face parte din lunga listă de așezări scăldate de apele Dunării, în călătoria fluviului către Marea Neagră.


Suprafața administrativă totală a orașului este de circa 32.956 ha.

Telefon
0240 543 001

Afișare link în director