Sulina deține statutul de unic oraș al țării noastre, cu funcție de port atât la Dunăre cât și la Marea Neagră și reprezintă una din porțile estice de intrare în România.


La Sulina, navigatorii sosiți de pe alte meridiane ale lumii, în drumul lor spre diferite alte porturi dunărene, primesc un prim salut prin intermediul undelor radio. În raport de direcția în care navigăm, Sulina este când ultimul, când primul oraș străbătut de Dunăre.


Indiferent cum este considerat, orașul face parte din lunga listă de așezări scăldate de apele Dunării, în călătoria fluviului către Marea Neagră.


Suprafața administrativă totală a orașului este de circa 32.956 ha.

Telefon
0240 543 001

Afișare link în director

Spitalul Première Timișoara este un proiect care a avut un ritm de dezvoltare foarte rapid datorită cererii foarte mari de servicii medicale private din partea românilor și a ajuns să fie astăzi cel mai mare spital privat din vestul României.


Clinica noastră, care a fost cunoscută de-a lungul timpului ca o maternitate privată de succes atât în Timișoara cât și în zonele limitrofe, și-a extins activitatea din dorința de a oferi românilor servicii medicale complexe, care sunt la standarde europene. Am pornit la drum cu misiunea de a oferi pacienților tratamente corespunzătoare corecte și realizate cu profesionalism, confort și atenție pentru perioada de recuperare. Pentru aceasta, am dezvoltat un spital care are în momentul de față 5.280 mp, 122 de paturi de spitalizare continuă și 16 cabinete medicale.


Ne mândrim cu o echipă de profesioniști recunoscuți la nivel național și internațional, care până în anul 2017 a tratat peste 13.000 de cazuri și a adus pe lume peste 6.000 de copii. Numărul medicilor angajați sau colaboratori care deservesc unitatea medicală a ajuns astăzi la 150 și este în continuă creștere, iar serviciile pe care le oferim întrunesc specialități complexe, precum: chirurgie generală, ortopedie, chirurgie plastică și reparatorie, anestezie și terapie intensivă, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, medicină fetală, neonatologie, neurochirurgie, orl, oftalmologie, pediatrie, urologie.

Telefon
0356 900

Afișare link în director

Vocile 2.0 este continuarea firească pe internet a unei emisiuni care și-a câștigat respectul și aprecierea publicului. Vocile 2.0 este un proiect independent realizat de o echipă de foști jurnaliști ai postului Digi24 Iași.


Stația regională s-a închis, dar jurnaliștii au decis să continue împreună și să facă ceea ce știu cel mai bine: producție video cu conținut de înaltă calitate.


Ovidiu Mihăiuc este front man și a realizat peste 1.400 de emisiuni Vocile Iașului care se regăsesc și pe paginile de Facebook și YouTube.


Timp de 7 ani această echipă a filmat în toate condițiile – viscol puternic, înzăpeziri, drumuri și localități blocate, vijelii și furtuni care smulgeau acoperișuri sau lăsau mii de localități fără energie electrică, inundații masive sau alunecări de teren, vizite prezidențiale, alegeri locale, parlamentare sau prezidențiale, interviuri cu oameni din toate categoriile sociale, marșuri și proteste publice, convorbiri cu ambasadori, miniștri, primari, oameni de afaceri, diverși conducători de instituții publice etc. Totul sub presiunea timpului – filmat, editat, montat și difuzat.


Este ca și cum ne-am fi dat doctoratul în televiziune. Nu facem altceva decât să contiunăm. Facem producție video de cea mai înaltă calitate. Emisiunea Vocile 2.0 este primul nostru produs.

Telefon
0723 339 254

Afișare link în director