Paralela 45 a fost infiintata in aprilie 1990, de doi prieteni, Alin Burcea si Adrian Grigorescu.

Sase ani consecutiv, Paralela 45 s-a bucurat de cel mai ridicat nivel de incredere in achizitionarea vacantelor. Agentia fost recunoscuta drept “The most trusted brand 2014“ la categoria Agentii de Turism, in cadrul studiului de piata realizat asupra consumatorului roman de revista Reader’s Digest. Anul 2014 a adus agentiei Paralela 45 o noua recunoastere, prin acordarea trofeului Superbrands, pentru al doilea an consecutiv, in categoria agentiilor de turism, conform analizei realizate de organizatia cu acelasi nume.


O alta recunoastere facuta tot pe baza voturilor turistilor multumiti de serviciile agentiei a adus acesteia in 2017 si 2018 locul I la categoria “cel mai bun tour-operator outgoing“, in cadrul galei TopHotel Awards, premiile excelentei in industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania.

Telefon
0374 45 45 45

Afișare link în director

Situat în centrul oraşului Cluj-Napoca, restaurantul nostru este locul unde arhitectura, design-ul şi pofta de viaţă, ne oferă zilnic cadrul perfect pentru a ne demonstra dragostea pentru gastronomie şi ingrediente de calitate. Baracca este locul unde viaţa este celebrată în fiecare moment!

Telefon
+4 0732 155 177

Afișare link în director

Untold Festival este cel mai mare festival de muzică din România și se desfășoară în fiecare an pe Cluj Arena, în orașul Cluj Napoca.

În 2015, Untold a atras atenția printr-o campanie de promovare a evenimentului numită „Pay with Blood”, în care donatorii de sânge primeau bilete gratuite la festival. Astfel, în luna iulie 2015, cei care donau sânge la caravana mobilă din Parcul Herăstrău București sau la Centrul de Transfuzie Sangvină din Cluj-Napoca, primeau pe loc bilete la festival. Inițiativa a fost remarcată internațional deoarece asocierea dintre Transilvania, Vlad Țepeș, vampiri și donarea de sânge a fost o decizie de marketing strălucită.


Tot în 2015, Untold a câștigat premiul „Best Major European Festival”.

Telefon

Afișare link în director