CONDIȚII DE UTILIZARE

Utilizând serviciile oferite de Directorul PREMIUM Românesc PeAlese.com publicat la adresa http://www.pealese.com, sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiile noastre de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni și condiții, nu puteți folosi serviciile PeAlese.com. De asemenea, nu sunteți autorizat(ă) să folosiți serviciile PeAlese.com dacă nu ați împlinit 18 ani.

Catalogul WEB / Directorul PeAlese.com este un serviciu care se adresează webmasterilor, proprietarilor de site-uri și/sau agențiilor de publicitate.

Conținutul și cuprinsul site-ului PeAlese.com sunt oferite în scop personal și sunteti de acord să nu folosiți informațiile din acest website pentru a încalca orice lege românească sau internațională. De asemenea, sunteti în întregime raspunzator/raspunzatoare pentru orice daună adusă unei terțe părți.

Deoarece PeAlese.com nu deține controlul asupra site-urilor, resurselor și informațiilor listate în director, sunteti de acord ca PeAlese.com nu este și nu poate fi responsabil pentru orice fel de pierderi materiale sau de orice altă natură survenite ca urmare a accesării acestuia sau a site-urilor listate.

ÎNSCRIEREA UNUI WEBSITE

PeAlese.com - Director PREMIUM Românesc este un serviciu online de calitate, a cărui reputație a fost construita în timp și care impune reguli stricte de acceptare a link-urilor.

Înscrierea unui website presupune obligativitatea de a furniza informații corecte, complete, actuale si conforme în formularele directorului PeAlese.com. De asemenea, sunteți de acord ca numele site-ului/firmei si/sau numele produselor să fie folosite în scopul promovarii site-ului/firmei/produselor de către PeAlese.com.

PeAlese.com poate inregistra IP-ul de la care a fost facută propunerea, precum și adresa de email furnizată, fără să divulge sau să publice aceste informații, cu excepția cazului în care acțiunea întreprinsă a adus atingere intereselor PeAlese.com sau oricăror alte persoane sau entități.

Editorii PeAlese.com pot sa schimbe încadrarea într-o anumită categorie, pot modifica titlul, descrierea sau cuvintele cheie dacă acestea nu reflectă obiectiv domeniul de activitate al site-ului propus sau dacă acestea conțin excesiv cuvinte promoționale, fără o notificare prealabilă.

Editorii PeAlese.com pot să suspende sau să elimine orice site propus dacă acesta nu a respectat instrucțiunile, dacă la adresele URL respective au avut loc modificări de natura obiectului de activitate sau care nu mai corespund criteriilor impuse pentru aprobare, fără o notificare prealabila.

Pentru a putea oferi conținut de calitate, nu sunt acceptate site-uri care:

  • sunt în construcție sau au pagini fără conținut;
  • sunt subdomenii gratuite (excepție fac platformele de blogging);
  • sunt în altă limbă decat cea româna sau care nu se adreseaza publicului român;
  • afișează publicitate excesivă;
  • conțin cuvinte ascunse sau orice formă de spam, cloaking, etc.;
  • deschid ferestre pop-up, pop-under sau impun votul în diverse topuri sau clasamente;
  • sunt de tip mirror (duplicate);
  • redirecționează către alte domenii;
  • au conținut ilegal, imoral sau ofensator;

PeAlese.com își rezervă dreptul de a scana la intervale regulate de timp site-urile înscrise pentru a identifica potențialele schimbări survenite sau pentru a detecta nerespectarea criteriilor impuse la înscriere / abonare.

ALTE INFORMAȚII

Eliminarea listării unui site la cerere poate fi făcuta doar de către persoana care a făcut propunerea, pe baza adresei de email folosită la înscriere (informații confidențiale). De asemenea, editorii PeAlese.com pot elimina orice site înscris dacă acesta incalcă oricare termen sau condiție de utilizare.

PeAlese.com se obliga sa NU copieze, să vânda sau să divulge spre vreo terță parte, informațiile confidențiale furnizate în formularele de înscriere fără consimțământul celeilalte părți. Aceste informații pot fi folosite/furnizate de către PeAlese.com doar la solicitarea autorităților abilitate.

Site-urile listate sunt răspunzatoare în totalitate de conținutul oferit. Mărcile înregistrate care se regăsesc în cuprinsul acestui site, aparțin proprietarilor de drept!

PeAlese.com poate să revizuiască aceste condiții de utilizare fără niciun avertisment. În consecință, cade în sarcina dvs. sa vizitați periodic această pagină și să luați la cunoștință modificările aduse.