Efectul PeAlese.com - Studiu de caz

Orthodontika.ro este unul din site-urile înscrise în director și aparține unui centru medical de servicii stomatologice din Iași. Acesta a fost publicat în catalogul nostru pe 23.11.2018 și de atunci a reușit să acumuleze până astăzi 234 de accesări și 6 evaluări din partea vizitatorilor. Vorbim de aproximativ 2 luni de zile și, deși aceste cifre pot părea foarte mici, efectul acestora NU A FOST IGNORAT de Google!

La o simplă căutare după cuvântul „orthodontika”, Google identifică website-ul Orthodontika.ro, îl listează pe primul loc și afișează mai multe detalii despre acesta. Printre acestea, în secțiunea „Recenzii de pe web”, pe lângă cele acordate pe pagina de Facebook asociată, se regăsesc și evaluările obținute de site în directorul PREMIUM românesc PeAlese.com.

Rezultat Google cu recenzii de la PeAlese.com
Rezultat Google cu recenzii de la PeAlese.com

Mai mult decât atât, în lista de rezultate, Google afișează atât pagina dedicată de PeAlese.com, cât și evaluările primite în director:

Rezultat Google pentru Orthodontika.ro
Rezultat Google pentru Orthodontika.ro

Aceste afișări dovedesc încrederea pe care deja o acordă Google directorului PeAlese.com și certifică faptul că noua platformă pe care acesta este construit este una solidă din punct de vedere tehnic, prezintă autoritate și relevanță pentru motoarele de căutare și își confirmă eficiența SEO pentru toate website-urile înscrise.