Sunday,
19 nov 2017
Acasa   |   Adauga link   |   Link-uri noi   |   Populare   |   Contact   |   Facebook PeAlese.com 
PeAlese.com - Director PREMIUM Romanesc » Afaceri/Economie » Constructii / Amenajari

Constructii / Amenajari

Adauga site in aceasta categorie

In dreapta paginii gasiti lista site-urilor inscrise in aceasta categorie.

Daca n-ai facut-o deja, adauga acum link-ul tau in categoria Constructii / Amenajari si fa-ti site-ul cunoscut!Parteneri

Site-uri PageRank | Accesari | Alfabetic

PR: 1
Gresie exterior portelanata

Comercializam gresie exterior interior portelanata la cele mai mici preturi. Angel Company Timisoara este importator direct de gresie din Italia. Punem la dispozitie materiale pentru montaj, solutii tehnice pentru firmele de constructii, adezivi, cofraje DOKA si altele. Furnizam tigla ceramica, gresie tip parchet, antiderapanta, gresie imitatie de lemn si multe alte varietati...

Vizitati-ne site-ul si veti vedea toate produsele noastre.

http://www.angel-company.ro - mai multe »

Media notelor: | Note primite: 0


N/A
Instalator sanitar Bucuresti

Aqua Plumbing SRL firma specializata pe lucrari complexe din domeniul instalatiilor sanitare si instalatiilor termice oferindu-va servicii complete atat pentru apartamente, case, asociatii de proprietari, cat si pentru spatii industriale.

http://instalator-expert.ro/ - mai multe »

Media notelor: 10 | Note primite: 3


N/A
Amenajari interioare

Un site ce contine informatii referitoare la amenajarea locuintelor, amenajarea apartamentelor mici, dar si a caselor pe pamant. Utilizatorii pot gasi diverse sfaturi utile inainte de a-si incepe reparatia in propria locuinta.

http://casa-mea.org - mai multe »

Media notelor: | Note primite: 0


PR: 0
Constructii piscine la cheie

SC Aqua Adrian SRL a acumulat o experienta de 25 de ani in domeniul constructiilor de piscine, evoluand la standarde internationale - 10 ani in Israel, 9 ani in Italia si de 5 ani suntem si in Romania. Firma noastra este de altfel si cea care a introdus pe piata romaneasca un nou tip de piscina, costruita cu blocheti din polistiren de inalta densitate , armati cu fier si beton - numiti AQUABLOK.

http://www.aqua-piscine.ro/ - mai multe »

Media notelor: 10 | Note primite: 1


PR: 3
Copertine

TentRom Paradise este o firma specializata in amenajari exterioare avand la baza produse precum copertine, marchize sau pergole. Solutii pentru inchideri terase foarte moderne cu un design spectaculos.

http://www.tentromparadise.ro/ - mai multe »

Media notelor: 10 | Note primite: 1


N/A
Piese utilaje constructii, jcb si buldoexcavatoare

SC Terra Parts SRL este o companie specializata un furnizarea de piese utilaje constructii, piese JCB si piese buldoexcavatoare. Oferim produse de o calitate exceptionala la preturi competitive intr-un timp foarte scurt.

http://utilajepieseconstructii.ro/ - mai multe »

Media notelor: 9.33 | Note primite: 3


N/A
Art Glass Denisa 2000

Noi suntem Art Glass Denisa 2000, o firma ce se ocupa cu decoratiuni interioare avand ca materiale de baza, dupa cum o spune si numele nostru, sticla si frumosul.

Produsele pe care care le avem in portofoliu sunt usi sticla, balustrade sticla, placari sticla, pardoseli sticla, pereti sticla, vitralii, oglinzi la comanda, cabine dus la comanda si putem spune ca am facut astfel de lucruri pentru clienti destul de importanti. Cine sunt acestia? Printre altii, IKEA, Regina Maria, Medicover...

https://www.artglassdenisa2000.ro - mai multe »

Media notelor: 9.8 | Note primite: 5


PR: 4
Rulouri exterioare pret

Ofertant Rulouri exterioare pret Blitz Total comercializeaza jaluzele verticale, jaluzele exterioare, plase insecte, rulouri exterioare din aluminiu, geamuri, jaluzele orizontale si pereti cortina. Calcul jaluzele orizontale efectuate in site.

http://www.rulouri-exterioare-pret.org - mai multe »

Media notelor: | Note primite: 0


PR: 2
Foraje puturi apa, denisipari

Forari puturi pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, lucrari de foraj, executie foraje de mica, medie si mare adancime pentru apa potabila si piloni de consolidare.

http://forari-doru-for.ro/ - mai multe »

Media notelor: 8.5 | Note primite: 2


Publica advertorialul tau aici!   -  Acum poti publica un advertorial in categoria Constructii / Amenajari si iti poti creste afacerea atragand clienti noi. Adauga advertorialul tau in categoria Constructii / Amenajari acum!